Welkom op het blog van Plantmania

Logo plantmania

Ja, vanaf vandaag heeft plantmania.nl een blog. We vinden het best spannend, aangezien we geen idee hebben welke kant het op zal gaan! Natuurlijk hebben we wel onze ideeën over wat er op dit blog moet komen, maar ervaring heeft ons geleerd dat de focus van een blog kan veranderen in de loop der tijd. Desalniettemin: Hoera, we hebben een blog! En u bent van harte welkom om met ons mee te komen lezen!

Waarom dit blog?

Dit blog hebben we niet zonder reden in het leven geroepen. Eigenlijk hebben we er best wel wat, maar dat is een beetje teveel om uit te leggen. Dit zijn de top drie redenen voor ons om te gaan bloggen:

1. Kennis delen

We hebben veel kennis opgedaan over tuinieren, zowel in de diepte als in de breedte – door opleiding en ervaring, en door op eigen initiatief in de boeken (of op internet) te duiken. Met dit blog willen wij proberen die kennis zo helder mogelijk te delen met u.

2. Een naslagwerk opbouwen

Door onze kennis te bundelen en op een logische manier te ordenen, kunnen we een mooi naslagwerk opbouwen. Niet alleen voor onszelf maar ook voor u, onze lezer. Met dit naslagwerk kunt u rustig, op uw eigen tijdstip, opzoeken wat u weten wilt.

3. Vragen beantwoorden

Heeft u een tuinvraag die niet beantwoord wordt op ons blog? Een plantenprobleem waarvoor u geen oplossing kunt vinden? U kunt ons natuurlijk altijd bellen of mailen, maar veelgestelde vragen zullen hier ook een plekje krijgen!

Wat kunt u verwachten?

Op dit blog kunt u dus een naslagwerk aan kennis en vragen vinden, meestal in de vorm van tekst en waar nodig verduidelijkt met beeldmateriaal. Het doel is om twee keer in de week een blogartikel te schrijven.

Stel uw vraag

Zoals hierboven al is aangehaald: dit blog is zeker niet om u de mond te snoeren. Integendeel: stel ons al uw vragen! Hiervoor hoeft u niet per se klant van ons te zijn, of zelfs maar de intentie te hebben onze klant te worden. Wees dus niet bang om de telefoon te pakken of een e-mail te sturen!