Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Entwas warm, 1kg

Meer Views

Entwas warm 1kg

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 20,95
ENTWAS WARM is een watervrij wond afdichtmiddel op basis van gomhars, vet en wassoorten ter voorkoming van uitdroging van het stamhout.

Details

ENTWAS WARM is een watervrij wond afdichtmiddel op basis van gomhars, vet en wassoorten ter voorkoming van uitdroging van het stamhout. ENTWAS WARM smelten en aanbrengen door middel van een kwast of houten spatel.

Algemene productinformatie
Bij het smelten en gebruik van ENTWAS WARM nooit de temperatuur van 80°C overschrijden, controleer met behulp van een thermometer de temperatuur. Gebruik bij voorkeur een entwasketel of een dubbele pan met een watermantel. ENTWAS WARM kan meerdere keren worden gesmolten voor gebruik. De kartonnen koker kan het gemakkelijkst verwijderd worden door deze enige tijd in water te leggen en af te pellen.

Verenigbaarheid
Het wordt ontraden om dit middel te combineren met andere middelen.

Toepassingen
De openingen tussen ent en stamhout dienen zorgvuldig te worden aangesmeerd, zodat de vrijgekomen cambiumlaag en de verbinding tussen ent en stamhout niet meer met de buitenlucht in contact staan. Hierdoor wordt uitdroging van het hout voorkomen. Ook het topje van de ent dient met ENTWAS WARM bestreken te worden. Indien voor de vergroeiing van ent en stamhout, door sterke groeizwelling, openingen in de entwaslaag ontstaan, dienen deze opnieuw te worden aangesmeerd. Bij controle op het aanslaan van de enten, dient tevens de entwaslaag op eventuele openingen te worden gecontroleerd. ENTWAS WARM barst niet bij doordringende kou, maar kan bij extreem hoge temperaturen (>50°C) in de kas druppelvorming geven.

Aanvullende Informatie

Merk Geen aanvullende informatie beschikbaar
Keurmerk Geen aanvullende informatie beschikbaar