Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Infinito® 100 ml

Meer Views

Infinito® 100 ml

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,95
InFinito voorkomt aardappelziekte (blad, stengel- en knolphytophthora) in aardappelen en bestaat uit twee verschillende actieve stoffen. Waar de één zorgt voor een langdurige preventieve werking op het blad, wordt de ander opgenomen en herverdeeld in de plant.

Details

InFinito voorkomt aardappelziekte (blad, stengel- en knolphytophthora) in aardappelen en bestaat uit twee verschillende actieve stoffen. Waar de één zorgt voor een langdurige preventieve werking op het blad, wordt de ander opgenomen en herverdeeld in de plant. De combinatie van de twee componenten maakt dat de plant niet alleen aan de buitenkant beschermd wordt, maar ook van binnenuit.
 
Productkenmerken
    tegen blad-, stengel- en knolphytophthora
    langdurige preventieve werking
    bescherming van buiten en van binnenuit
    snel regenvast

Verpakking
100 ml
 
Problemen
    Aardappelziekte

Toepassing      
Het tijdstip van de eerste behandeling hangt af van de gewasontwikkeling, infectiedruk, weersomstandigheden en gevoeligheid van het ras voor phytophthora. InFinito is een geconcentreerde oplossing van twee werkzame stoffen. InFinito eerst verdunnen met water zoals hieronder aangegeven en vervolgens over het gewas spuiten. De bespuitingen met een interval van 7-10 dagen herhalen, afhankelijk van infectiedruk, weersomstandigheden en gevoeligheid van het ras voor phytophthora. Per jaar mag niet meer dan 6 ml InFinito per 10m² in totaal worden toegepast. Dit komt overeen met 4 behandelingen.      
 
Attentie      
De termijn tussen de laatste toepassing en de oogst mag niet korter zijn dan 7 dagen. Na de laatste toepassing van InFinito dient gewacht te worden met het telen van de volgende gewassen:
120 dagen voor wortel-, knol- en bolgewassen (bijv. peen, selderij, rode biet,radijs, koolraap, ui, bieslook en knoflook)
60 dagen voor blad- en stengelgroentegewassen (bijv. sla, spinazie, andijvie, groenlof, kruiden, prei en knolselderij)

Aanvullende Informatie

Merk Bayer
Keurmerk Geen aanvullende informatie beschikbaar