Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Oase Bitron 72C

Meer Views

Oase Bitron 72C

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 479,95
De voorzuiveringsapparaten uit de constructieserie BITRON C bestrijden op effectieve wijze algen met intelligente UVC technologie. Ziekteverwekkende kiemen en bacteriën worden veilig gereduceerd door de UVC-straling.

Details

De voorzuiveringsapparaten uit de constructieserie BITRON C bestrijden op effectieve wijze algen met intelligente UVC technologie. Ziekteverwekkende kiemen en bacteriën worden veilig gereduceerd door de UVC-straling.

Alle Bitron apparaten beschikken over een uitgekiende bypasstechniek. Hiermee kan via een smoordraaigreep het watervolume dat langs de UVC-lamp wordt gevoerd individueel worden geregeld. Zo kan het optimale doorstroomvolume worden ingesteld. Het maakt niet uit of het een zwemvijver, tuinbiotoop of vis- en koivijver is.

Bitron-apparaten passen zich op ideale wijze aan elke tuin aan.
Algen, visuitwerpselen en andere vervuiling in de vijver kunnen de UVC- lamp vertroebelen. De unieke geëntegreerde reinigingsmechanismen van de Bitron C serie zorgen ervoor dat de UVC-lichtbron eenvoudig, snel en permanent wordt gereinigd. Dit garandeert dat de UVC-straling een duurzaam effect heeft voor zorgeloos plezier.

Door de geëntegreerde magneet (uitgezonderd Bitron 9C/11C) wordt het systeem beschermd tegen gevaarlijke kalkafzettingen. In het water aanwezige kalk kan door de warmteontwikkeling van de UVC-lamp kristallijne vormen aannemen. Deze agressieve vlechtwerken van kalk kunnen de lamp vernielen of ook in de pomp tot een blokkering van de rotor leiden. De permanente magneten van het OASE Bitron voorzuiveringsapparaat voorkomen door de magnetische behandeling van het water dat het kalk deze kristallen kan vormen. Dat beschermt zowel de vijver als het gehele filtersysteem en garandeert de buitengewoon lange levensduur van de OASE componenten.

Alle UVC-voorzuiveringsapparaten uit de Bitron serie zijn voorzien van een controlelamp of van een controlevenster. Zo kan op ieder moment de functie van de UVC-lamp worden gecontroleerd.

De lichtbuizen dienen uiterlijk na 10.000 bedrijfsuren te worden vervangen, om het volle prestatieniveau van de UVC-lichtgolven te garanderen.
De Bitron apparaten zijn volgens maximale veiligheidsfactoren geconstrueerd. Dat bevestigde ook de Duitse VDE die de apparaten heeft getest en geënspecteerd.

De Bitron UVC-voorzuiveringsapparaten vormen op grond van hun vermogen een waardevolle bouwsteen in de OASE-filtersystemen BIOsys.

Eigenschappen:
Afmetingen in mm (L x B x H) 730 x 215 x 200
Netspanning 220 240 V/50 Hz
Ingang slangtule 3/4 tot 2
Afvoer: 2 x 1 tot 1 1/2
optische functiecontrole Controlevenster
Aansluiting op Biotec 5.1/10.1/12/18/30/36
gesch. max. pompcapaciteit 40.000
Stroomverbruik in Watt 72
doorlaat UVC, zonder bypass 9.000 l/h
Kabellengte in m 5

Aanvullende Informatie

Merk Oase
Keurmerk Geen aanvullende informatie beschikbaar