Super Caid Muizenmiddel 200 gram 8 x 25 gr. + 2 lokdoosjes

€ 11,50
Op voorraad
SKU
128

Super Caïd is bestemd voor de bestrijding van huismuizen in ruimten en is een lokaas dat d.m.v. de bijgevoegde voerdoosjes dient te worden uitgezet op plaatsen waar muizen knagen of voedsel halen.

Gegevens

Super Caïd is bestemd voor de bestrijding van huismuizen in ruimten en is een lokaas dat d.m.v. de bijgevoegde voerdoosjes dient te worden uitgezet op plaatsen waar muizen knagen of voedsel halen.
 
Productkenmerken
    sterke lokwerking
    lokaas op graanbasis
    inclusief voerdoosjes
 
Verpakking
200 gram

Problemen

     Muizen

Toepassing      
Klik voor de volledige verpakkingstekst op de hierboven afgebeelde verpakking!
Dit middel mag niet buiten worden toegepast. Dit product alleen toepassen op plaatsen waar kinderen en huisdieren niet bij kunnen komen en er op toezien dat de muizenkorrels niet worden verplaatst naar andere ruimtes.Voordat de doosjes geplaatst worden controleren dat er geen ander – alternatief – voedsel voor de muizen beschikbaar is. Vouw de doosjes en vul deze met 2 zakjes muizenkorrels. U hoeft de zakjes niet open te maken. De voerdoosjes uitzetten op plaatsen waar de muizen regelmatig komen om te knagen of om voedsel te halen. Als richtlijn kunt u 1 voerdoosje voor 10 à 15 m2 vloeroppervlak aanhouden. Het middel moet gedurende enkele dagen voldoende aanwezig zijn. Controleer daarom elke dag of om de twee dagen of het middel moet worden aangevuld. Deze controle volhouden tot er niet meer van gegeten wordt. Wanneer het middel beschimmeld of verontreinigd is dit totaal vervangen. De eerste dode muizen kunnen na ca. 3 dagen gevonden worden.      
                   
Tips      
Uitgezette voerdoosjes regelmatig controleren en aanvullen.
Blijven voeren totdat er niet meer van gegeten wordt.      
                   
Attentie      
Indien in aangebouwde ruimten ook huismuizen aanwezig zijn, zullen de resultaten slechts blijvend zijn wanneer ook daar een bestrijdingsactie wordt uitgevoerd. Wanneer er geen activiteit meer is de resten van het middel verzamelen en in plastic verpakt aanbieden bij uw gemeentelijke depot voor klein chemisch afval. Dode muizen eveneens verzamelen en in plastic verpakt in een afgesloten vuilnisvat deponeren. Dit om reden dat huisdieren of andere dieren door het opeten van kadavers niet worden vergiftigd.    


Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Super Caid Muizenmiddel 200 gram 8 x 25 gr. + 2 lokdoosjes
Uw waardering
........