Vacuum tegeltillervacuum DUO voor grote tegels, geel gecoat

€ 425,00
Op voorraad
SKU
00-00000004

Met deze tegeltiller is het mogelijk om op een ARBO-vriendelijke manier extra grote tegels van 60 x 60 centimeter uit bestaande bestrating te tillen of in een nieuwe bestrating te leggen.

Gegevens

Naar aanleiding van de gewone tegeltiller en de vraag naar een tegeltiller voor grotere tegels heeft men deze dubbele  tegeltiller  ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk om op een ARBO-vriendelijke manier extra grote tegels van 60 x 60 centimeter uit bestaande bestrating te tillen of in een nieuwe bestrating te leggen.

Door de rubberband op de tegel te drukken en uw duim op het gaatje in de handgreep te houden, ontstaat een vacuumzuiging waardoor de tegel aan de tegeltiller blijft hangen en makkelijk kan worden opgetild.

De vacuum tegeltiller DUO is speciaal gemaakt om door twee personen te worden bediend. Aan beide kanten van de tegeltiller zitten 2 handvaten waarmee men de tegel met z’n 2e moeiteloos  van 2 kanten optilt.

Alle onderdelen van deze tegeltiller (afdichtrubber, tegeltillerband) zijn los verkrijgbaar. Hiermee is dit gereedschap een simpel en effectief hulpmiddel dat het werken een stuk prettiger maakt. Deze tegeltiller DUO is geschikt voor tegels met een maximum afmeting van 60 x 60 centimeter.

Uw voordeel:

  • Ligter werk
  • Beter voor uw rug
  • ARBO-vriendelijke
  • Duurzaam gereedschap
  • Onderdelen los verkrijgbaar
  • Sneller werken

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vacuum tegeltillervacuum DUO voor grote tegels, geel gecoat
Uw waardering
........