Tunnelfolie 10m breed

€ 34,41
Op voorraad
SKU
001-2208821201004

Bent u op zoek naar nieuw folie voor uw tunnelkas, of wil u het glas in uw kas vervangen voor een veiliger optie? Wij hebben tunnelfolie in 5 verschillende breedtes (6, 8, 10, 12 of 14 meter) van het merk Sun Saver Coex. De prijs is per strekkende meter.


Gegevens

Bent u op zoek naar nieuw folie voor uw tunnelkas, of wil u het glas in uw kas vervangen voor een veiliger optie? Wij hebben tunnelfolie in 5 verschillende breedtes (6, 8, 10, 12 of 14 meter) van het merk Sun Saver Coex.

Sun Saver Coex is zogenaamd vier seizoenenfolie, speciaal ontworpen voor (tunnel)kassen, zodat ze zo veel mogelijk licht door laten. Zo kunnen uw planten optimaal groeien. Het folie is UV-bestendig of wel UV-gestabiliseerd, extra sterk en heeft een lange levensduur.

De levensduur van het folie kan verlengd worden door de (metalen) boog waar het overheen komt af te tapen met een foamtape. Hierdoor wordt het folie gescheiden van de boog die in de zomer door de zon soms erg warm kan worden.

Dikte: 200 mU

Prijs is per strekkende meter.

Als u dit artikel bijvoorbeeld 5 keer bestelt, wordt dit als 1 stuk van 5 bij 10 meter geleverd.

Dit duurzame tunnelfolie is gemakkelijk te plaatsen en bevestigen. Wel zijn er uiteraard een aantal aandachtspunten die we voor uw gemak hebben opgesomd in een handleiding. Deze handleiding wordt bij elke bestelling van tunnelfolie word bijgevoegd.

Ook leveren wij:
* UVS folieplakband 50 of 100mm
* folieklemmen
* kaskrijt/schermwit
* noppenfolie
* folie- en/of doekbevestigingsclips (snapshots / fix-clips)
* buizen, recht of gebogen (voor het frame van een tunnelkas)
* complete tunnelkassen (op aanvraag)


Meer informatie

Meer informatie
Color Magenta

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tunnelfolie 10m breed
Uw waardering
........