Varistone Easymix 25 kg snelbeton netto

€ 14,45
Op voorraad
SKU
VAR-000208

VARISTONE Easymix is speciaal geschikt voor het vastzetten van palen, piketten, tuinornamenten, speeltoestellen, droogmolens, pergola's enz. in volle grond, zonder vooraf te mengen met water voor verwerking.

  • Varistone Easymix is een droge, voorgemengde snelhardende verankeringsbeton, speciaal ontwikkeld voor gebruik zonder voormengen met water.
  • Varistone Easymix is zeer geschikt voor het voldoende verankeren van paaltjes m.b.t. omheiningen of signalisatie.

Let op:

Voorwaarden

  1. Gat of sleuf uitgraven ter grootte van het aan te maken funderingsblok. Het gat ruim bevochtigen met zuiver water. Tijdens het betonneren mag de omgevingstemperatuur niet lager zijn dan 5 °C en niet hoger dan 30 °C. Nooit werken op bevroren, ontdooiende ondergronden of bij risico op vorst binnen 24 uur. Het werk moet beschermd worden tegen koude, slagregen en wind.

Gegevens

Varestone Easymix is ideaal voor het vastzetten van palen, piketten, tuinornamenten, speeltoestellen, droogmolens, pergola's en meer in volle grond, zonder vooraf te mengen met water voor verwerking.

Gebruiksaanwijzing:

U zet de paal simpelweg in het midden van het gat of de sleuf en vult het gat met ca. 3 ltr water. De droge gebruiksklare beton strooit u in het gat rondom de vast te zetten paal om zo het gat te vullen. De in het gat gevulde VARISTONE Easymix giet u aan met water totdat deze voldoende nat is.

Controleer daarna de stand van de paal met een waterpas en corrigeer deze eventueel. Als laatste giet u voldoende water over het betonoppervlak tot het water niet verder indringt waarna u het betonoppervlak kunt gladstrijken indien gewenst.

Het beton is al verhard na 15 minuten en na ongeveer 2 uur belastbaar.
Volledig uitgehard na ca. 28 dagen.


Meer informatie

Meer informatie
Color Gray

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Varistone Easymix 25 kg snelbeton netto
Uw waardering
........