Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Varistone Green Ex 1 ltr

Meer Views

Varistone Green Ex

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 15,95

Voor het verwijderen van algen en mossen. Algen en mossen sterven na behandeling vanzelf af.

Details

Voor het verwijderen van algen en mossen van de bestrating, schutting of muren.

Algen en mossen sterven na behandeling vanzelf af.

  • Werkt op biologische basis.
  • Voor allerlei soorten ondergronden.

Wettelijk toelatingsnummer: 13817 N

Geschikt voor:

VARISTONE GREEN EX is te gebruiken op alle betonoppervlakken, natuursteen, keramiek, hout, glas, kunststof, stuclagen en verschillende metalen. Op marmer en kalksteengebonden materialen adviseren wij u eerst een proefvlak op te zetten. Op muren, daken, tegelpaden, flagstones en grafzerken, ramen, bielzen, tuinmeubelen e.d. Bij gebruik in de glasteelt, uitvoerige informatie op aanvraag.

Gebruik Varistone Green EX veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Verkrijgbaar in:

  • 1 liter
  • 5 liter

Gebruiksaanwijzing:

Ter verwijdering van groene aanslag op ramen en materialen in lege kassen en warenhuizen. Grondig spuiten of borstelen met een oplossing van 2,5% VARISTONE GREEN EX (25 ml : 1 ltr water). Na enkele dagen dode wieren, algen, vuil enz. verwijderen door met een harde straal af te spuiten resp. af te schrobben. Deze reinigende nabehandeling behoeft niet noodzakelijk op korte termijn te gebeuren, omdat dit middel geen schadelijke nawerking en dampwerking bezit. om deze redenen kunnen behandelingen ook nog tot kort voor het planten worden uitgevoerd.

Ter voorkoming van groene aanslag op ramen en materialen in lege kassen en warenhuizen.
Op schone ramen spuiten met een oplossing van 2,5% (25 ml : 1 ltr water). In verband met de afwezigheid van schadelijke nawerking van VARISTONE GREEN EX en het geringe residu, behoeft en mag niet worden nagespoten. Door deze wijze van toepassen wordt het ontstaan van groene aanslag voor vele maanden tegen gegaan. Indien ramen (o.a. platglas) met de hand worden schoongemaakt (afschrobben) kan volstaan worden met een oplossing van 1,5% (15 ml : 1 ltr water).

Ter verwijdering en ter voorkoming van groene aanslag op muren, daken, tegelpaden, flagstones, grafzerken, ramen, bielsen, tuinmeubelen e.d.
Spuiten, gieten, borstelen of schrobben met een oplossing van 2,5% (25 ml : 1 ltr water). Niet naspoelen. Niet op planten spuiten of gieten.

Aanvullende Informatie

Merk Varistone
Keurmerk Geen aanvullende informatie beschikbaar

Alternatief product