Varistone Impregneer neutraal

€ 18,60
Op voorraad
SKU
VAR-000041

VARISTONE Impregneer Neutraal is een oplosmiddelvrije, water, olie en vuilafstotende oppervlakteverzegeling die kleurloos opdroogt. Alg- en mosaangroei zal na behandeling met Impregneer Neutraal duidelijk verminderen.


Gegevens

VARISTONE Impregneer Neutraal is een oplosmiddelvrije, water, olie en vuilafstotende oppervlakteverzegeling die kleurloos opdroogt. Alg- en mosaangroei zal na behandeling met Impregneer Neutraal duidelijk verminderen. De verwering van het behandelde oppervlak wordt aanzienlijk vertraagd. Het wordt aanbevolen agressieve vervuilingen en/of verontreinigingen direct na het morsen van het oppervlak te verwijderen.

  • Impregneer Neutraal kan toegepast worden op alle zuigende steenachtige ondergronden van diverse structuur en kleurnuance zoals bijv. natuursteen, gebakken straatstenen, betonstraatstenen, betonplaten, palissaden en betonelementen.
  • Het oppervlak dient vooraf grondig gereinigd te worden.
  • De ondergrond dient droog, draagkrachtig en vrij van hechtingsverminderende stoffen te zijn voor het aanbrengen van Impregneer Neutraal.
  • Bij toepassing op reeds geïmpregneerde ondergronden dienen oude slecht hechtende lagen verwijderd te worden alvorens een nieuwe laag Impregneer Neutraal aan te brengen.

Meer informatie

Meer informatie
Color Black

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Varistone Impregneer neutraal
Uw waardering
........