Varistone Impregneer Perfect Plus

€ 28,35
Op voorraad
SKU
VAR-000354

VARISTONE Impregneer Perfect Plus is een extreem werkzame, oplosmiddelvrije, water, olie en vuilafstotende oppervlakteverzegeling, niet filmvormend, met een kleurintensiverende werking.


Gegevens

VARISTONE Impregneer Perfect Plus is een extreem werkzame, oplosmiddelvrije, water, olie en vuilafstotende oppervlakteverzegeling, niet filmvormend, met een kleurintensiverende werking. De verwering van het behandelde oppervlak wordt aanzienlijk vertraagd. Tevens geeft het een goede bescherming tegen carbonatisering. Het wordt aanbevolen agressieve vervuilingen en/of verontreinigingen direct na het morsen van het oppervlak te verwijderen.
Bij zeer gladde- en niet zuigende ondergronden dient vooraf getest te worden op geschiktheid.

  • VARISTONE Impregneer Perfect plus kan toegepast worden op alle zuigende ondergronden van diverse structuur en kleurnuance zoals bijvoorbeeld gebakken straatsteen, betonstraatstenen, betonplaten, palissaden en betonelementen. De werkende stof zorgt ervoor dat betonnen ondergronden een zeer goede beschermening krijgen tegen vuil en een kleurintensiverend effect heeft, zonder een filmlaag te vormen. VARISTONE Impregneer Perfect plus is geschikt voor felle, gekleurde en donkere betonoppervlakken. Echter niet geschikt voor witte betonoppervlakken.
  • Het oppervlak dient vooraf grondig gereinigd te worden met bijvoorbeeld VARISTONE Tegel- & Steenreiniger.
  • De ondergrond dient droog, draagkrachtig en vrij van hechtingsverminderende stoffen te zijn voor het aanbrengen van VARISTONE Impregneer Perfect plus.
  • Bij toepassing op reeds geïmpregneerde ondergrond dient de oude beschermlaag verwijderd te worden alvorens VARISTONE Impregneer Perfect plus aan te brengen.
  • Toepassen bij nieuw straatwerk ná 6 weken. Niet geschikt voor natuursteen of steensoorten met een dichte structuur. Zorg voor een juiste verdeling om streepvorming te voorkomen.

Meer informatie

Meer informatie
Color Black

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Varistone Impregneer Perfect Plus
Uw waardering
........