Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Vijveraarde 40 ltr

Meer Views

Vijveraarde 40 ltr

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,25
De Naturado vijveraarde is zeer geschikt voor het aanleggen van een vijverbodem en zorgt daarnaast ook voor een optimale groei van waterplanten. Vijveraarde wordt samengesteld uit hoogwaardig tuinturf, klei en rivierzand.

Details

De Naturado vijveraarde is zeer geschikt voor het aanleggen van een vijverbodem en zorgt daarnaast ook voor een optimale groei van waterplanten. Vijveraarde wordt samengesteld uit hoogwaardig tuinturf, klei en rivierzand. Door de juiste mengverhouding is een optimale pH-waarde (zuurgraad) bereikt. Deze speciale samenstelling zorgt voor een goede en open structuur, waardoor voldoende zuurstof aanwezig is voor een goede groei van waterplanten.
De Naturado vijveraarde kunt u ook gebruiken voor vijvermanden of -korven.

TIP: Om algengroei in uw vijver te voorkomen, is het van belang dat u minstens 50% van het oppervlak bedekt met zuurstofplanten. Het gebruik van zuurstofplanten bevordert het biologische leven in de vijver.

Om het leefmilieu in uw vijver nog verder te beteren, raden wij u aan ook de informatie over Naturado vijver natuursubstraat te bekijken.

Aanvullende Informatie

Merk Naturado/Pokon
Keurmerk Geen aanvullende informatie beschikbaar