Tunnelfolie

Ben je op zoek naar tunnelfolie voor de tuin, kas of moestuin? Dan zit je goed bij Plantmania.nl. We hebben een grote voorraad met tunnelfolie in diverse breedtes en bijbehorende accessoires, zoals folieklemmen en speciale plakband voor tunnelfolie. Kasfolie of kassenfolie is ook een benaming die vaak als synoniem wordt gebruikt. De folie kun je inzetten om de ideale omstandigheden voor de groei van de gewassen te stimuleren. Verder zorgt tunnelfolie ervoor dat uw tuin beschermd wordt tegen vliegen, ongedierte en extreme weersomstandigheden.

Kenmerken van onze tunnelfolie

De tunnelfolie van Plantmania.nl is verkrijgbaar in een vijftal verschillende breedtes, van 6 meter tot maar liefst 14 meter. Al onze soorten tunnelfolie zijn van het merk Sun Saver Coex en uitstekend in te zetten voor jouw tunnelkas. Maar ook als je overweegt om het glas in uw kas te vervangen, is tunnelfolie een oplossing die daar goed op aansluit. De kassenfolie van Sun Saver Coex is speciaal ontworpen om zoveel mogelijk zonlicht erdoor te laten. Zo kunnen de planten en gewassen in de tunnelkas optimaal groeien. De tunnelfolie ontzettend stevig, UV-bestendig (of UV-gestabiliseerd) en heeft een lange levensduur. Verder zijn de olieklemmen en het folieplakband ook eenvoudig te verkrijgen.

Eenvoudig tunnelfolie kopen bij Plantmania.nl

Als je snel de gewenste hoeveelheid tunnelfolie kopen wilt, kan dat eenvoudig en snel bij Plantmania.nl. Alle producten binnen onze webwinkel, waaronder kassenfolie, zijn van topkwaliteit. Bij ons ben je verzekerd van goede kwaliteit. Bovenal is de betaling voor de tunnelfolie veilig. Zo kun je binnen no-time aan de slag met de tunnelfolie om jouw gewassen te beschermen en de meest ideale groei omstandigheden te creëren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina: