Peters Professional

Peters Professional staat bekend als de wereldwijde nummer één als het om meststoffen gaat die voor 100% wateroplosbaar zijn. Middels Peters Professionals uitzonderlijke M-77 chelaatformule kunnen al uw planten de voedingsstoffen en sporenelementen op een eenvoudige en snelle wijze opnemen. De wortels van de planten worden ontgrendeld middels de M-77 chelaatformule. Dit zorgt ervoor dat de planten op een efficiënte wijze meer voedingsstoffen op gaan nemen. De meststoffen van Peters Professional kunnen gebruikt worden als een standaard meststof of als een specifieke oplossing voor een probleem. Dankzij de uitgebreide collectie met meststoffen van Peters Professional kunt u zelf een compleet bemestingsplan opstellen, volledig afgestemd op de behoeften van uw planten.

Meststoffen van Peters Professional

U wilt natuurlijk het allerbeste voor de planten in uw tuin of kweekkas. Met de meststoffen van Peters Professional wordt u in staat gebracht om een perfecte groei en optimale gewaskleur van de planten te behalen. Voor de teelt is het van belang dat u de juiste potgrond en gezond uitgangsmateriaal gebruikt, maar de meststoffen zijn doorslaggevend voor het eindresultaat. De meststoffen van Peters Professional garanderen een bemesting die optimaal is en zorgt voor een uitstekend eindresultaat. Dankzij de vernieuwde formule van Peters Professional is de kwaliteit hetzelfde gebleven en is de samenstelling aanzienlijk verbeterd. Dankzij de toevoeging van sporenelementen en verbeterde componenten wordt er meer groeikracht gecreëerd.

Bestel meststoffen online bij Plantmania.nl

Wanneer u op zoek bent naar Peters Professional meststoffen, dan bent u aan het juiste adres op de webwinkel van Plantmania.nl. Hier heeft u de keuze uit een ruime selectie met meststoffen van Peters Professional. Met deze meststoffen kunt u een volledig bemestingsplan opstellen voor de optimale groei van uw planten, bloemen of gewassen. Wanneer u bij Plantmania.nl de gewenste meststoffen besteld, dan profiteert u van onze professionele kwaliteit, het ruime assortiment en onze snelle levering. Zo kunt u snel aan de slag met het bemesten van uw favoriete bloemen en planten. Peters Professional meststoffen zijn tevens volledig oplosbaar in water, fijnkorrelig en gemakkelijk op te lossen. Daarnaast bevatten deze meststoffen NPK, magnesium en hoogwaardige sporenelementen. Keuze genoeg bij Plantmania.nl als het om Peters Professional meststoffen gaat, bekijk hieronder het overzicht met de meststoffen van Peters Professional.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina: