Graszaad

Ben je op zoek naar graszaad voor een mooi groen gazon in de achtertuin? Dan zit je goed bij Plantmania.nl, we hebben namelijk een ruime selectie met graszaad in onze webwinkel. Zo hebben we graszaad speciaal voor weides, golfbanen en tuinen. Maar ook graszaad dat speciaal is voor weides met dieren, zoals geiten, schapen of paarden. Graszaad is ideaal voor een mooi gazon, heerlijk om in de zomer in het gras te liggen en lekker op een handdoek van de zon te genieten. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van grasrollen, dan is een gazon zo gelegd. Alleen zijn er een paar nadelen bij de grasrollen, deze vereisen namelijk veel onderhoud en kunnen snel bruin worden. Dus je kunt de overweging maken om graszaad te gebruiken. Als tuin hobbyist is het ontzettend leuk om je eigen groene gazon aan te leggen, dan is graszaad ideaal. Je kunt dan het gras zien groeien van begin af aan, leuk om te zien en ideaal voor tuinplezier.

Graszaad zaaien in je tuin?

Als je echt een tuinliefhebber bent, dan zaai je natuurlijk je graszaad zelf. Geweldig om te zien hoe een kaal stukje grond transformeert naar een prachtig siergazon. Zo zie je in de loop der tijd dat het gras begint te ontkiemen en dat het gazon er steeds mooier uit komt te zien. Wanneer het eindresultaat is bereikt, geniet je dus niet alleen van het mooie siergras. Maar ook van het feit dat je dit traject van begin tot eind hebt meegemaakt. Bij Plantmania verkopen we in de meeste gevallen graszaad in verpakkingen van ongeveer 15 kilogram. Als je meer graszaad nodig hebt omdat je een extra groot gazon wilt, dan is het mogelijk om dit aan te vullen met zakken graszaad van een kilogram. Als je geen graszaad wilt zaaien in je tuin, dan is het ook mogelijk om graszaad te gebruiken voor parken, plantsoenen en openbare speelvelden. Op elk oppervlak kun je middels Plantmania.nl het gewenste graszaad zaaien.

Graszaad kopen bij Plantmania.nl

Voor graszaad in alle vormen en verpakkingen, zit je goed bij Plantmania.nl. We zijn namelijk de specialist in zaden en kweekbenodigdheden. Kijk daarom gerust eens even bij onze organische meststoffen, tuingrond, antiworteldoek en tunnelfolie. Naast graszaad kun je nog veel meer tuinbenodigdheden vinden. Als je een order plaatst van € 250,- of hoger, dan profiteer je van gratis verzending. Ideaal als je het graszaad snel in huis wilt hebben zodat je snel aan de slag kunt met het zaaien van je eigen gras. Bij Plantmania.nl houden we niet van goedkope rommel, dus het graszaad is van uitstekende kwaliteit. In het onderstaande overzicht kun je al onze graszaad producten inzien.

Geen producten gevonden voor deze selectie.